eur:
394.23
usd:
370.28
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Holnap kezdik az egyeztetést az új parlament pártjai

Holnap, az Országház Delegációs termében tartják az új összetételű törvényhozás alakuló ülését előkészítő első egyeztetésüket az idei választásokon parlamentbe jutott pártok képviselői. Altorjai Anita, az Országgyűlés sajtófőnöke közölte: az államfő által összehívott megbeszélések feladata az alakuló ülés feltételeinek megteremtése és az ülésen meghozandó döntések előkészítése.

A Köztársasági Elnöki Hivatal hétfőn közölte, hogy Sólyom László május 14-ére tervezi összehívni az Országgyűlés alakuló ülését. A Fidesz-KDNP vasárnap este, a 2010-es országgyűlési választások második fordulójában megszerezte a kétharmados parlamenti többséget. Az államfő tegnap bejelentette, hogy Orbán Viktort, a pártszövetség miniszterelnök-jelöltjét jelöli majd kormányfőnek a Ház alakuló ülésén.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×