A Fidesz-kormány első lépései: kisebb önkormányzatok, kisebb parlament, a korrupció visszaszorítása

Infostart
2010. április 25. 20:53
Kisebb önkormányzatok, kisebb parlament, a korrupció visszaszorítása és a rendőrség megerősítése - ezek lesznek a Fidesz első teendői kormányra kerülésük esetén, mondta az InfoRádiónak a Fidesz elnöki stábjának vezetője.

A Fidesz készíti a kisebb parlamentre, a kisebb önkormányzatokra, a rendőrség megerősítésére, valamint a bürokrácia és a korrupció visszaszorítására vonatkozó javaslatait - mondta az InfoRádiónak a Fidesz elnöki stábjának vezetője.

Szijjártó Péter hozzátette: úgy látják, hogy pillanatnyilag a magas adók és a bonyolult adórendszer mellett a korrupció és a bürokrácia jelenti a legnagyobb problémát a gazdasági növekedéssel szemben.

A politikus arról is beszélt: ha valóban olyan széles társadalmi felhatalmazást kap a következő kormány, mint ami a mostani számokból látszik, akkor megkapja azt a lehetőséget, hogy könnyebben és gyorsabban vezesse ki az országot a válságból.

Megjegyezte: egy ilyen felhatalmazás erőssé tesz egy kormányt, és lehetőséget ad arra, hogy az a kormány eredményesen dolgozzon az ország érdekében.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást