eur:
393.75
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Kósa Lajos: mindenkinek dolgoznia kell ebben az országban

Kósa Lajos szerint teljesen másik Magyarországot kell építeni, és ennek egyik alapja, hogy mindenkinek dolgoznia kell ebben az országban.

A Fidesz alelnöke csütörtökön Salgótarjánban sajtótájékoztatón azt mondta: az a "műfaj", hogy 3,8 millió ember tart el 10 milliót, ez véget ért, nem vagyunk erre képesek.

Legalább 10 évbe telhet, de el kell érni azt, hogy egymillió új munkahely létesüljön, és olyan közmunkarendszert kell kialakítani, hogy aki a szociális rendszer ellátására szorul, segítsen annak a közösségnek, aki rajta segít - közölte Debrecen fideszes polgármestere.

"Senki nem kerülhet az utcára, senki nem maradhat étel nélkül, mindenki gyerekének biztosítjuk az oktatást, de mindenkinek tudni kell, hogy egy olyan országra mondtak a magyarok döntő többségben igent, amelyben mindenkinek dolgozni kell" - fogalmazott Kósa Lajos.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×