eur:
393.29
usd:
367
bux:
66545.79
2024. április 25. csütörtök Márk

A tárca szerint biztonságos az M6-os új szakasza

Az ideiglenes engedéllyel is teljesen biztonságosan használható a tegnap átadott M6-os autópálya Dunaújváros-Szekszárd szakasza - közölte a közlekedési minisztérium.

A tárca szerint az érintett 65 kilométeres útszakasznak azért nincs még végleges engedélye, mert nem minden építmény készült el, de ez nem jelent forgalombiztonsági kockázatot. A tárca egyben alaptalannak nevezte azokat az értesüléseket, hogy az M6-os középső szakasza a gyűrűsi völgyhíd hídfőjének háttöltése mögötti talajmozgás miatt kapott csak ideiglenes engedélyt. A tájékoztatás szerint a független mérnöki nyilatkozat és süllyedésmérés adatai alapján a korábban kimutatott kismértékű mozgások megálltak.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×