eur:
393.96
usd:
369.63
bux:
65811.61
2024. április 23. kedd Béla

Tarlós: az MSZP nem tudja vitatni a BKV-jelentés tartalmát

A Fidesz fővárosi frakcióvezetője szerint a szocialisták azért nem szavazták meg a BKV-ügyeket vizsgáló bizottság jelentéstervezetét, mert abban olyan tények vannak, amelyekkel nem tudnak vitatkozni.

Tarlós István hétfői budapesti sajtótájékoztatóján felidézett számos olyan, több évvel ezelőtti ellenzéki interpellációt, kérdést, amelyekben a BKV körüli ügyekről, "kérdőjelekről" igyekeztek tájékozódni a főváros vezetésétől, ám csak semmitmondó válaszokat kaptak, a vizsgálatokat pedig elutasították az MSZP-s és SZDSZ-es képviselők a közgyűlésben.

"Mit hazudoznak itt össze-vissza, hogy a 2009-es sajtóhírekből hallottak először a titokszobákról?" - tette fel a kérdést ezek alapján a politikus.

A BKV-vizsgálóbizottság múlt csütörtöki ülésén nem fogadta el a fideszes elnök által készített jelentéstervezetet, mert az a szocialista képviselők szerint vitára alkalmatlan volt, és azzal a fideszes képviselők csak kampányolni akarnak. A bizottságban nem kapott többséget az a szocialista javaslat sem, hogy kérjenek a közgyűléstől mandátumhosszabbítást.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×