Szakértők: A felmérések a csendes kampány sikerét igazolják

Infostart
2010. március 29. 06:06
Ha eleinte kockázatosnak is tűnt a Fidesz minden eddiginél csendesebb kampánya, a közvélemény-kutatási adatok számai igazolják a stratégiai sikerességét - vélte az InfoRádió Aréna című műsorában a Nézőpont Intézet vezető elemzője és a Századvég Alapítvány tudományos munkatársa.

A Fidesz csendes kampányának sikerét igazolják a felmérések - mondta a Nézőpont Intézet vezető elemzője az InfoRádió Aréna című műsorában. Szabó Márk szerint a legnagyobb ellenzéki pártnak a következő hetekben sem áll majd érdekében változtatni az eddig alkalmazott stratégián.

Héjj Dávid, a Századvég Alapítvány tudományos munkatársa hozzátette: a Fidesz folyamatosan csepegteti az információkat azzal kapcsolatban, hogy mit tenne kormányra kerülése esetén. Sőt, Orbán Viktor a múlt héten az InfoRádiónak azt is elmondta, hogy ha ők alakíthatnak kabinetet, a külügyi tárcát Martonyi János felügyeli majd - jegyezte meg.

A szakértő szerint a párt a választások első fordulójáig hátralevő csaknem két hétben bizonyosan további neveket közöl majd. Visszafogottak tehát, de nem titkolóznak, ahogy az MSZP állítja - fűzte hozzá Héjj Dávid.

Hanganyag: Ignáth Márk


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást