eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Vita Csapody Miklós ajánlószelvényeiről

Rendőrségi döntést kezdeményez a büntető eljárás megindításáról Csapody Miklós MDF-es képviselőjelölt egyik ajánlószelvénye miatt a Fővárosi Választási Bizottság - olvasható a budapest.hu portálon közzétett testületi határozatban. A HírTV információi szerint a büntetőfeljelentést már meg is tette a bizottság.

A Fővárosi Választási Bizottság határozatában az áll, hogy Csapody Miklós 878 ajánlószelvényt nyújtott be az országgyűlési egyéni választókerületi bizottsághoz, amely azt állapította meg, hogy ebből 819 volt érvényes. Egy magánszemély az elsőfokú határozat ellen fellebbezést nyújtott be, mert a testület érvényesnek fogadta el azokat az ajánlószelvényeket, amelyeken eltérő tollal szerepeltek az adatok és a választópolgár aláírása.

Ahhoz, hogy valaki indulhasson egyéni jelöltként az országgyűlési választáson, 750 érvényes ajánlószelvénnyel kell rendelkeznie. Csapody Miklós a főváros 15-ös számú választókerületében méretteti meg magát.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×