Inforádió

Meghallgatom Élő adás

\"Eddig az MDF követte el a legnagyobb hibát a kampányban\"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Eddig csak az MDF követett el nagy hibát a választási kampányban a jelöltekről készített videóval és Bokros Lajos televíziós táncával - mondta az InfoRádiónak a Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársa. Nagy Attila Tibor szerint az MSZP számára most Gyurcsány Ferenc jelent kockázatot.

Sok bakit eddig nem lehetett látni a pártoktól a kampányban, mert szemmel láthatóan ügyelnek arra, hogy minél kevesebb hibát kövessenek el - mondta az InfoRádiónak a Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársa.

Az eddigi legismertebb bakiparádé a Magyar Demokrata Fórumhoz köthető, a párt honlapjára kitett, a jelöltekről forgatott videók és az abból készített összeállítás miatt - véli Nagy Attila Tibor, aki hozzátette: Bokros Lajos tánca is kínos lehetett az MDF számára.

Az elemző szerint a volt pénzügyminiszter célja az lehetett, hogy megkedveltesse magát a nézőkkel, és elhitesse, nemcsak egy közgazdász, de ki tud lépni a szakemberi státuszából és egyszerű emberként is tud viselkedni.

Kérdés azonban, hogy a néző el tudja-e fogadni Bokros Lajost ebben a szokatlannak tűnő szerepben.

Gyurcsány Ferenc váratlan felbukkanásáról, illetve a fideszes és jobbikos visszaléptetésekről Nagy Attila Tibor azt mondta: ezek nem olyan mértékű hibák, mint amilyen négy évvel ezelőtt a Vizsla- vagy a szerverügy volt.

Hozzátette azonban, hogy Gyurcsány Ferenc újbóli színre lépése zavaró lehet az MSZP kampányában, mert Mesterházy Attilával ellentétben a volt kormányfő konfrontatívabb.

Hanganyag: Herczeg Zsolt