Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Jövő héttől kezdi el televíziós és rádiós kampányát a Jobbik

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Jobbik várhatóan jövő héten kezdi el televíziós és rádiós kampányát, amely mellett továbbra is erős közvetlen jelenlétet tart fent a választópolgárok között - mondta Dúró Dóra, a párt szóvivője

Dúró Dóra emlékeztetett arra, hogy a Jobbik eddigi sikereit is szinte kizárólag a választók közvetlen úton történő elérésével könyvelhette el. A párt elsősorban internetes portálokon, illetve lakossági fórumokon és utcai standokon próbált szavazatokat szerezni.

A Jobbik intenzíven képviselteti magát a világhálón található fórumokon, valamint közösségi és videómegosztó oldalakon, de az elmúlt hetekben saját nyomtatott hetilappal, valamint internetes televízióval, illetve egy, az egyéni képviselőjelölteket ismertető weblappal is előállt - fejtette ki a szóvivő.

Kiemelte: a kampányban összesen mintegy négyezer lakossági fórumot tartanak, ami azt jelenti, hogy néhány vidéki egyéni képviselőjelöltjük akár 50 rendezvényen is részt vehet a kampány során.

Emellett a Jobbik március 1-jén elkezdte óriásplakát-kampányát is, amelynek példányait egyre nagyobb darabszámban juttatja utcára a választásokig. A plakátok középpontjába - a televíziós és rádiós reklámokhoz hasonlóan - a "Radikális változást a nép nevében!" szlogen kerül - mutatott rá Dúró Dóra.

Hozzátette: a választók elsősorban Vona Gáborral, a párt miniszterelnök-jelöltjével, Morvai Krisztina EP-képviselővel, a Jobbik államfőjelöltjével, valamint Pörzse Sándor újságíróval, egyéni képviselőjelölttel és az országgyűlési választásokon szintén induló Balczó Zoltán EP-képviselővel találkozhatnak a Jobbik közvetett országos kampányában.

Dúró Dóra az MTI kérdésére nem tudta megmondani, mennyi pénzt emészt fel a Jobbik teljes kampánya, de szerinte meg sem közelítik a 386 millió forintos törvényi határt. Megjegyezte:a Jobbik tagjaitól és szimpatizánsaitól, illetve kis- és közepes vállalkozások segítségével teremtik elő a Jobbik népszerűsítéséhez szükséges forrásokat.

A Jobbik egyéni képviselőjelöltjeként is induló szóvivő megerősítette, hogy pártja a kormányra készül, ám a várt mandátumok számáról nem kívánt becslésekbe bocsátkozni.