eur:
392.72
usd:
366.16
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Navracsics: "a Fidesz lezár egy szomorú, kudarcokkal teli fejezetet"

Navracsics Tibor szerint a Fidesznek az áprilisi választás nem végcél; a párt hosszú útra indul, ennek végcélja, hogy Magyarország szabad, erős, független, virágzó ország legyen, ahol mindenki megtalálja a számítását. Kósa Lajos a Fidesz alelnöke arról beszélt, hogy nincs más választás, mint a szabadság.

A Fidesz frakcióvezetője hétfőn a párt fővárosi március 15-i megemlékezésén, kampánynyitó nagygyűlésén azt mondta: Magyarországon mindenkinek meg kell találnia a számítását, függetlenül attól, hogy jobboldali, vagy nem, "magyar, vagy cigány".

Kijelentette: a Fidesz lezár egy szomorú, bukásokkal, kudarcokkal teli fejezetet, amely a modern magyar demokrácia legnehezebb 8 éve volt.

Navracsics Tibor úgy fogalmazott: "többen vagyunk, mint ahogy a szocialisták szeretnék, de még elkeserítőbb tény, hogy ennél is sokkal többen leszünk április 11-én és 25-én, és akkor nagyon el fognak keseredni a szocialisták, mert mi innen hosszú útra indulunk".

A Fidesz, reményei szerint, megnyit egy hosszú, a gyarapodást, a felvirágzás és minden magyar polgár elégedettségét hozó új fejezetet - fejtette ki.

A szocialisták, akik a Fidesztől örökül vették át az ország irányítását, nem jól sáfárkodtak a rájuk bízott vagyonnal, a nemzet sorsával - tette hozzá - pedig "mi mindent beleadtunk", hogy az ország, a nemzet sikeres legyen, hogy minden magyar, a határon belül, azon túl, méltán büszke lehessen arra, a magyar nemzetközösség része.

Navracsics Tibor szerint a szocialisták kitagadtak sok magyart a nemzet közösségéből; megtanították, hogy milyen kicsinek lenni, kudarcok között élni, milyen az, amikor a környező nemzetek viccelődnek rajtunk.

A politikus kijelentette: le kell zárni ezt a fejezetet, ezt a Fidesznek kell megtennie, mert ez a párt ma Magyarországon a "legerősebb politikai közösség". Hozzátette: nekik kell magukra vállalniuk Magyarország talpra állítását, és talpra is fog állni, ismét Európa vezető nemzetei között lehet, csak jó kormányra van szüksége.

A Fidesz a választások április 11-i első és 25-i második fordulóját közbeeső állomásnak tartja, csak a választópolgárok felhatalmazásával alakít kormányt, és alakítja az ország jövőjét - szögezte le.

Címlapról ajánljuk
Videó a Hamász túszairól: valóság vagy propaganda?

Videó a Hamász túszairól: valóság vagy propaganda?

A Hamász által elrabolt izraeliek körülbelül fele már meghalt Gázában. Ezt állította egy izraeli-amerikai túsz, akinek videóját szerdán tette közzé a Hamász. A felvételt propagandának minősítették – mivel azt Izraelnek a Rafah gázai város ellen készülő támadása előtt adták ki.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Mostanra biztossá vált, hogy az Egyesült Államok a hivatalos fegyverszállítmányok megindulása előtt adott Ukrajnának az ATACMS közepes hatótávolságú ballisztikus rakétákból, az Egyesült Királyság pedig Paveway IV-es "okosbombákat" fog adni Kijevnek. Az orosz csapatok előretörése mindeközben rendületlenül tart, több falut is elfoglaltak egyetlen nap leforgása alatt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×