Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Mitől félnek a szocialisták?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az MSZP szerint a Fidesz elnöke, hétfői beszéde alapján, továbbra is azt várja a magyaroktól, hogy bekötött szemmel kövessék az ismeretlenbe és minden demokrata okkal félhet Orbán Viktor \"országlásától\": a Fidesz kétharmadra készül, akár a Jobbikkal együtt is.

Budai Bernadett, az MSZP szóvivője az MTI-nek hétfőn úgy nyilatkozott: a Fidesz a múlt pénteken "program címén üres papírlapokat" adott át a választóknak, és ezekre az üres lapokra Orbán Viktor most sem írt semmit.

Hozzátette: nem szólt egy szót sem arról, valóban egypártrendszert akar-e, valóban el akarja-e venni a nyugdíjasok többlettámogatását, egyetlen szólt sem arról, valóban megvalósítja-e a régóta ígért adócsökkentést.

Mint mondta, Orbán Viktor egyetlen egy szót sem szólt a szélsőjobbról, néma cinkossággal hallgatott a Jobbikról.

"Ez után a nap után minden demokrata okkal félhet Orbán Viktor országlásától: a Fidesz kétharmadra készül, akár a Jobbikkal együtt is. A demokratáknak egyetlen közös nevezője maradt: az MSZP" - jelentette ki Budai Bernadett.

Orbán Viktor hétfőn pártja fővárosi megemlékezésén, kampánynyitóján azt mondta: április 11-e, az országgyűlési választások első fordulójának napja a "gyors, átütő, megrendítő alkotmányos változás", az igazság pillanata lesz.

A Fidesz elnöke szerint egy nagyarányú, megkérdőjelezhetetlen, elsöprő választási győzelem összefogja sok millió ember "szétfutó akaratát", egyesíti a nemzetet, és meg egy forradalomnál is többet ér.