Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Overdose új neve \"Molverdose\" lenne?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
\"Demján Sándor máris felajánlotta Hernádi Zsoltnak, hogy szívesen eladja a MOL-nak a részesedését négyszeres áron, hogy a lovat átkeresztelhessék Molverdose-ra\" - tudósított a mai sajtótájékoztató egyik nem hivatalos \"epizódjáról\" a PannoniaOverdose.hu. Overdose értéke a jelenlegi 1,5 milliárd forintos árnál is magasabb - vélekedett Járai Zsigmond.

Újságírói kérdésre a mai sajtótájékoztatón Mikóczy Zoltán még elmondta, szóbeli ígérete van Christophe Soumillontól, hogy ez évben is ő lovagolja Overdose-t, és mivel továbbra is a világ öt legjobb lovasa közé teszi, nem is gondolkodik másban, maximálisan számít rá - írta újabb pénteki közleményében a PannoniaOverdose.hu..

Szintén újságírói kérdésre Járai Zsigmond - miután röviden egyeztetett a tulajdonostársakkal, - elmondta, hogy "A deal bonyolult. Most kifizettünk kettőszáz millió forintot Mikóczy úrnak, így a tulajdonosi jogok 50%-a átszáll ránk. Viszont azt valószínűleg még vállalni fogjuk, hogy egyéb hozzájárulással, például szponzorációval is hozzájárulunk a ló tartásához. Ez a másfél milliárd (Overdose ilyen értékben került apportálásra a vagyonkezelő Kft.-be) ma egy eszmei érték. A vételárat nincs értelme titkolni, hiszen mindenki egyetértett vele, hogy elmondjuk. Azért nem szerettük volna elmondani, - hogy mentegetőzzek egy kicsit, - mert nem akarjuk, hogy az a benyomás keletkezzen, hogy ennyit ér a ló. A ló sokkal többet ér. Persze vannak kockázatai, de mivel 12-szer indult és ebből 12-szer nyert, maga a legenda ennyit biztosan megér. Ha tovább tudja folytatni a pályafutását, amire minden esély megvan, akkor abban a pillanatban sokkal-sokkal többet fog érni."

Demján Sándor a sajtótájékoztató végén máris felajánlotta Hernádi Zsoltnak, hogy szívesen eladja a MOL-nak a részesedését négyszeres áron, hogy a lovat átkeresztelhessék Molverdose-ra.