eur:
393.86
usd:
364.86
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Hazárdjáték: túlélés és a nemzetstratégiai szempontok háttérbe szorítása

A túléléssel, valamint a nemzetstratégiai szempontok háttérbe szorításával jellemzi az elmúlt nyolc kormányzati politikáját a Századvég Kiadó gondozásában most megjelent, Hazárdjáték című könyv. A budapesti bemutatón a tanulmánykötet két szerkesztője úgy vélte: a szociális-liberális kormányok 2002 óta tartó politikája miatt az új kabinetnek óriási kihívással kell majd szembenéznie.

G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány kutatási igazgatója azt mondta: az elmúlt 8 év fő kormányzati vezérelve a túlélésnek alárendelt politikai manőverek és a hatalommegtartás logikája volt.

Stumpf István, a Századvég Alapítvány elnöke arról beszélt, hogy az elmúlt 8 év miatt az új kormánynak olyan kihívással kell szembenéznie, amely a húsz évvel ezelőtti kihívás nagyságrendjével mérhető.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×