eur:
394.05
usd:
370.03
bux:
65561.09
2024. április 19. péntek Emma

Hagyó a lányára íratta budai ingatlanjait

Lánya nevére íratta két budapesti ingatlanját a BKV-botrányokban érintett Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes - értesült a hvg.hu. A politikus a Népszava online-nak megerősítette az ajándékozás tényét, és azt mondta: abban semmi különöset nem lát.

A hvg.hu földhivatali dokumentumokra hivatkozva azt írta, hogy az ajándékozás március 5-én történt. A széljegy tanúsága szerint a budai ingatlanok immár Hagyó Miklós lányának nevén vannak, a politikus ugyanakkor haszonélvezeti jogot kapott. A volt szocialista főpolgármester-helyettes a Népszava online-nak azt mondta: egy társasházi lakásról, valamint az ahhoz tartozó, de külön tulajdoni lapon feltüntetett kerti kocsibeállóról van szó; mindkettőt 1998-ban vásárolta.

Hagyó Miklós vasárnap felfüggesztette párttagságát és lemondott XII. kerületi pártelnöki posztjáról, miután előző nap Balogh Zsolt, a BKV volt megbízott vezérigazgatója a Magyar Nemzetnek azt mondta: mintegy 70 millió forint kenőpénz jutott el rajta keresztül a volt szocialista főpolgármester-helyetteshez.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×