Bárándy: Nem tesz jót Balogh Zsolt nyilatkozata

Infostart
2010. március 8. 17:50
A BKV korábbi megbízott vezérigazgatójának, Balogh Zsoltnak az ügyvédje nem örül annak, hogy nyilvánosságra került védence interjúja. Bárándy György azt mondta: a Magyar Nemzetben szombaton megjelent nyilatkozatot egy hónapja rögzítették, ő arról nem is tudott.

Nem tesz jót a nyomozásnak, hogy a Magyar Nemzet szombaton interjút közölt a BKV korábbi megbízott vezérigazgatójával - mondta az InfoRádiónak Balogh Zsolt ügyvédje.

Bárándy György közölte, a nyilatkozatot több mint egy hónapja vették fel, és arról ő nem is tudott. Az ügyvéd hangsúlyozta, hogy nem lelkesedik a nyilatkozatért.

Bárándy György szerint Balogh Zsolt biztos tudja bizonyítani az állításokat, és elhiszi, amiket elmondott, amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik.

Balogh Zsolt, a BKV volt megbízott vezérigazgatója a Magyar Nemzet szombati számában megjelent interjúban azt állította: mintegy 70 millió forint kenőpénz jutott el rajta keresztül Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyetteshez. Azt mondta: a BKV körüli cégektől érkezett pénzt a közlekedési társaságnál szedték össze az MSZP-s politikushoz közel álló vezetők, és később derült ki számára, hogy a beruházások győztesei az elnyert összeg 40 százalékát adták vissza borítékban.

Hanganyag: Gál Ildikó


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást