eur:
394.02
usd:
365.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Balogh Zsolt: "Párthoz vagy pártokhoz kerülhetett a Hagyónak juttatott pénz"

A BKV volt megbízott vezérigazgatója szerint párthoz, vagy pártokhoz kerülhetett a vállalattól Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyetteshez juttatott pénzből. Balogh Zsolt a Hír Televízió Kontraszt című műsorában ugyanakkor hangsúlyozta: erről csak informális értesülései vannak.

Hozzátette: abból a 70 millió forintból, amely a tudtával, rajta keresztül Hagyó Miklóshoz került, 40 millió forint a szentendrei HÉV utastájékoztató rendszerének többletkifizetéseiből származik. A fennmaradó 30 millió forintból 15 milliót személyesen adott át a volt főpolgármester helyettesnek, a másik 15 milliót egy olyan informatikai cégen keresztül juttatta el, amely korábban szerződésben állt a BKV-val. A szentendrei HÉV utastájékoztató rendszerének kiépítése ügyében a BKV feljelentést tett a rendőrségen.

Balogh Zsolt, a BKV volt megbízott vezérigazgatója először szombaton a Magyar Nemzetnek beszélt arról, hogyan került a BKV-tól a volt főpolgármester-helyetteshez több tízmillió forint, és azt is, milyen elvárásoknak kellett megfelelnie.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×