eur:
395.25
usd:
365.65
bux:
65394.23
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Mesterházy: a települések csak a kormánnyal együttműködve lehetnek sikeresek

Mesterházy Attila szerint nehezen elképzelhető, hogy egy magyarországi település kivonja magát a kormány hatálya alól, és mindenkitől függetlenül, egyedül érjen el sikereket.

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje a tatabányai főiskolán pénteken tartott lakossági fórumon, mintegy száz fős, főként idősekből álló közönség előtt hangsúlyozta, hogy a fejlesztések az európai unió, a kormányzat és az önkormányzatok együttműködésével valósultak meg és ez csak úgy elképzelhető, "ha az ország együtt épül".

"Nehezen elképzelhető, hogy egy magyarországi település kivonja magát a kormány hatálya alól és mindenkitől függetlenül, egyedül képes lenne a sikerre" - mondta Mesterházy Attila.

Mesterházy Attila felhívta a figyelmet: miközben a Fidesz azt kommunikálja, hogy romokban hever az ország, sok olyan helyen, ahol fideszes a polgármester, arról szól a kampány, hogy milyen fejlesztések történtek.

A politikus hozzátette: nemzeti modernizációra van szükség Magyarországon és politikai megegyezést kell kialakítani az új munkahelyek létrehozásáról.

A beszédet a békés egymás mellett élés és a politikai kultúra megváltoztatásáról szóló résznél egy városszerte szélsőséges nézeteiről ismert férfi és egy nő "loptok, csaltok, hazudtok" bekiabálásokkal zavarta meg. A bekiabálókat a szervezők kivezették.

Mesterházy Attila a jelenlévők figyelmébe ajánlotta az MSZP országgyűlési képviselőjelöltjét, Kilián Gézát, "aki mellett szól az is, hogy a városban él" - fogalmazott. Az MSZP-s politikus ezzel Kilián ellenfelére, a fideszes Bencsik Jánosra utalt, aki ellen a kampányban az MSZP érvként említi, hogy polgármesterként és országgyűlési képviselőként, illetve képviselőjelöltként jó ideje Budapesten lakik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×