Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Kerék-Bárczy Szabolcs: Nincs pánikhangulat az ajánlószelvények miatt az MDF-ben

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Budapesten a vártnál nehezebben haladnak az MDF jelöltjei az ajánlószelvények gyűjtésével, de a fővárosban is állít majd területi listát a Fórum - mondta az InfoRádiónak a párt szóvivője. Kerék-Bárczy Szabolcs azután beszélt erről, hogy az ATV internetes portálja szerint már csak a csoda segíthet az MDF-en a nyolc jelölt és ezzel a budapesti területi lista állításához.

Budapesten még időre van szüksége az MDF-nek ahhoz, hogy számos választókerületben összegyűjtse az ajánlószelvényeket, de erre még két hét áll rendelkezésre - mondta a párt szóvivője az InfoRádiónak.

Kerék-Bárczy Szabolcs arra, hogy eddig csak egy demokrata fórumos, a XXII. kerületben induló Iván János jelöltsége vált hivatalossá, azt mondta: más párt is hasonló helyzetben van.

Még várjuk az ajánlószelvényeket, amelyek segítségével, ha összegyűlnek, időben be fognak jelentkezni a képviselőjelöltjeink - tette hozzá a politikus, aki hangsúlyozta: minden segítségre számít az MDF az elkövetkező két hétben.

Minden MDF-es jelölt dolgozik, és azon van, hogy alternatívát nyújtson azoknak az embereknek, akik nem akarják elfogadni az elmúlt nyolc év politikájának folytatását, és nem kérnek a szélsőséges politikából sem - fogalmazott Kerék-Bárczy Szabolcs.

Az atv.hu információi szerint egyes kerületekben már leállították a kampányt a fórumosok, mert a jelölteknek nincs esélyük összegyűjteni a megfelelő számú ajánlószelvényt. Erre a párt szóvivője azt mondta, hogy az interneten rengeteg egymással ellentétes információkat lehet találni.

Nincs pánikhangulat, és soha nem is volt az MDF-ben - hangsúlyozta a szóvivő.

Hanganyag: Farkas Dávid