Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Debreczeni már az ajánlószelvényeknél elvérezhet

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Debreczeni József az MDF kedvéért képviselő-jelöltnek állt. Most úgy tűnik, már a kopogtatócédulákon elvérezhet az egykori politikusi karrier újrakezdése.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy az MDF jelöltjeinek sok helyen nehézséget jelent a megfelelő számú kopogtatócédula összegyűjtése. A korábbi elszórt bejelentések után most Debreczeni József is bevallotta, hogy mindössze 600 ajánlásnál jár, miközben 750-et ír elő a törvény. Miután az ellenőrzés során kieshetnek hiányos vagy rosszul kitöltött szelvények, inkább 850 cédulát kell megcéloznia minden indulónak.

A Duna TV reggeli műsorának nyilatkozó közíró azzal magyarázta rossz teljesítményét, hogy az emberek félnek. Debreczeni könyvek és írások sokaságában fejtette ki, hogy a diktatúra eljövetelét látja Orbán valószínű visszatérésében, és a személye ellen folytatott bírósági eljárásokból azt olvassa ki, hogy a megfélemlítés elkezdődött.

Gyárfás Dorka műsorvezető meglepődve fogadta, hogy az emberek Debreczeni könyvét megveszik, de a szelvényüket már nem adják a képviselőjelöltnek. Erre a közíró arról mesélt, hogy sokan a könyvet sem merik személyesen megvásárolni. Ilyen körülmények között pedig nehéz lesz elindulnia a választásokon - összegzett.

Ez nem túl lelkesítő az MDF-nek, hiszen Debreczeni az egyik legnagyobb "sztár" jelöltjei közül, másrészt budapesti választókerülete nem számít a fórum számára ellenséges területnek.