eur:
393.57
usd:
368.05
bux:
66492.93
2024. április 25. csütörtök Márk

Kollégiumi verekedés: elfogtak két gyanúsítottat

Elfogott és előállított a rendőrség két fiatalkorú gyanúsítottat a nyíregyházi katolikus gimnázium kollégiumában diákokra támadó verekedők közül vasárnap délután - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

A kollégiumban szombaton többen verekedtek össze, és három diák került kórházba kisebb sérülésekkel - emlékeztetett Fülöp Gergely.

Hozzátette: a csoportos garázdaság miatt indult eljárás során a rendőrség azonosított egy harmadik verekedőt, egy középkorú férfit, akit más hatóság is köröz, ellene elfogatóparancsot adtak ki.

A százados tájékoztatása szerint a nyíregyházi kollégiumba négy személy rontott be, ahol három 16-19 éves diákot bántalmaztak. A tanulókat ütötték, rúgták, egyiküket egy falról leeső szentkép keretével is hátba vágták. Az elkövetők végül elmenekültek a helyszínről, amikor a portás a nevelőtanárért szaladt.

A szóvivő a verekedéssel kapcsolatban elmondta: a nyomozás adatai szerint előzőleg a kollégiumba tartó fiúkba az utcán két hasonló korú személy kötött bele. A diákok bementek az intézménybe, a kötözködők viszont két másik társukkal, köztük egy középkorú férfivel utánuk mentek, és verekedni kezdtek.

Az elfogott és előállított két személy kihallgatása mellett a rendőrök még keresik a harmadik elkövetőt, a körözött férfit, míg a negyedik verekedő azonosítása még tart.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 15:01
×
×
×
×