eur:
394.97
usd:
371.53
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Hétvégén ne közelítse meg a Margit hidat!

Ismét forgalomkorlátozásokra kell számítani hétvégén a Margit híd felújítása miatt. Az intézkedés mindkét rakpartot, valamint részben a gyalogosok közlekedését is érinti.

A rekonstrukciót végző konzorcium tájékoztatása szerint a pesti felső rakpart híd alatti részét szombat reggel 6 óra és hétfő reggel 5 óra között zárják le az autósok elől.

Az Árpád híd felől érkezők a Pannónia utca felől kerülhetnek, a délről érkezőknek pedig a Szemere utcán, Hegedűs Gyula utcán érdemes haladniuk A budai felső rakparton a híd alatt az Árpád fejedelem út irányába a lehajtó rámpáig péntek este 20 órától hétfő reggel 5 óráig egy sáv lesz zárva.

A budai alsó rakpartot ekkor használhatják az autósok. A déli gyalogjárda Margitsziget és a budai hídfő közötti részén gyalogosan nem lehet közlekedni péntek, szombat és vasárnap éjjel, este 20 óra és reggel 5 óra között. Napközben a déli gyalogjárda teljes hosszában használható.

A korlátozásokat azért vezették be, mert egyes helyeken elbontják a járda-korlátokat, hogy a híd szélesítéséhez használt gépet be tudják vinni a területre.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×