Bajnai: a jövőről szóló pénzekkel a válság ellenére sem spóroltak

InfoRádió / MTI
2010. február 19. 10:53
A miniszterelnök szerint a miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktató Kórház felújított szülészeti-nőgyógyászati osztálya bizonyíték arra, hogy a válság ellenére a jövőről szóló pénzekkel nem spóroltak.

Miközben a - gazdasági válság miatt kialakult nehéz helyzetben - fájdalmas megszorításokat kellett tenni azért, hogy Magyarország talpon maradjon, ennek ellenére a jövőről szóló pénzekkel nem spóroltak, ezt bizonyítja a Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktató Kórház felújított szülészeti-nőgyógyászati osztálya Miskolcon - jelentette ki Bajnai Gordon az egészségügyi intézményben tartott pénteki látogatása során.

A kormányfő úgy fogalmazott: Magyarország és ezen belül a miskolciak ebben a bajban mutatták meg, mire képesek. Mint mondta, a legnagyobb nehézséggel küzdött az ország az elmúlt másfél évben, és az idei év sem lesz könnyű.

Hozzátette: "képesek vagyunk a jövőbe nézni, túlnézni ezen a válságon", és mi fejezné ki jobban a jövőt, mint egy szülészet.