eur:
394.12
usd:
364.92
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Az új MDF-es jelölt "már a kertek alatt volt jó ideje"

Turcer György érdi vállalkozót indítja a Magyar Demokrata Fórum (MDF) Pest megye 8-as számú választókerületében, miután Véghelyi Balázs, a korábbi jelölt csütörtökön visszalépett a egyéni képviselőjelöltségtől - tájékoztatta Dragon Pál, a párt Pest megyei elnöke csütörtökön az MTI-t.

Dragon Pál közölte: a vállalkozó, aki nem tagja az MDF-nek, saját maga kereste meg a pártot, hogy felajánlja, indul az MDF egyéni képviselőjelöltjeként.

Turcer György az az ember, aki már a "kertek alatt volt jó ideje" - fogalmazott a megyei elnök.

Mint mondta, az új képviselőjelölt már el is kezdte gyűjteni az ajánlószelvényeket.

Véghelyi Balázs, a korábbi jelölt csütörtökön közölte visszalépését, melynek okaként az őt ért folyamatos támadásokat jelölte meg.

Az MTI-nek megküldött közleményében azt írta: telefonon többször is megfenyegették, az interneten különböző rágalmakat zúdítottak rá, sőt, a neki ajánlószelvényeket gyűjtőket is atrocitások érték.

"Én kizárólag azokat az értékeket tudom hitelesen képviselni, amelyeket eddigi megnyilatkozásaimban és könyveimben közzétettem. A választási kampány során is ezekhez ragaszkodtam, de (...) a háborúban hallgatnak a múzsák" - fogalmazott.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×