A Fidesz Hatvani Csaba visszaléptetését követeli

Infostart
2010. február 12. 13:10
A Fidesz azt kéri az MSZP-től, hogy léptesse vissza a kétszeresen gyanúsított Hatvani Csaba terézvárosi alpolgármestert a parlamenti képviselő-jelöltségtől. Illés Zoltán képviselőjelölt azt mondta: biztos benne, hogy a szocialista politikus nem magányos harcos, az MSZP fővárosi és országos elnöksége is tudhatott az üzelmeiről.

Továbbra is azt követeli a Fidesz az MSZP-től, hogy léptesse vissza a kétszeresen gyanúsított Hatvani Csaba terézvárosi alpolgármestert a parlamenti képviselőjelöltségtől.

Illés Zoltán, a Fidesz VI. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje az MTI csütörtöki híre alapján, amely szerint kiadvánnyal segíti ajánlószelvény-gyűjtő aktivistáinak munkáját az MSZP, azt közölte: a leporelló szól a korrupcióról is, amelynek legrosszabb tulajdonságaként említi, hogy "szétmarja" a közélet tisztaságába vetett bizalmat.

Illés Zoltán ezek alapján arra szólította fel a szocialista pártot, vonja le a konzekvenciákat, és a saját kiadványában közölt álláspontja értelmében vonja vissza a két büntetőüggyel kapcsolatban is gyanúsított Hatvani Csaba jelöltségét.

Hanganyag: Németh Zoltán


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást