eur:
393.83
usd:
365.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Mesterházy: az MSZP nem a gazdagok pártja

Az MSZP nem a gazdagok pártja, az MSZP-nek a társadalom kétharmada mellé kell odaállnia - jelentette ki Mesterházy Attila csütörtökön Dorogon, ahol a párt miniszterelnök-jelöltje a térség MSZP-s országgyűlési képviselőjelöltjével, Winkfein Csabával közösen tartott lakossági fórumot.

"Az elmúlt nyolc évben 13 milliárd forintnyi fejlesztés érkezett a térségbe, tehát nem döntöttük romba az országot, ahogy ellenfeleink állítják" - mondta Mesterházy Attila, hozzátéve, hogy a Fidesz el akarja venni az emberektől a siker élményét.

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint a párt programjának sarkalatos pontja a munkahelyteremtés, akár állami segítséggel, a kis- és középvállalkozások és a mezőgazdaság fejlesztése, valamint a szociálisan rászorulók támogatása.

Mesterházy Attila kijelentette, a program célkitűzései mellett minimumfeltétel, hogy nem támogatják a szélsőséges, kirekesztő mozgalmakat, megvédik a jogállamot és a demokráciát.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×