eur:
395.68
usd:
366.57
bux:
65672.55
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Kilométeres autósorok a havazás miatt - több úton áll a forgalom

A havazás következtében elakadt autók miatt mindkét irányban áll a forgalom a 74-es és a 86-os főút egy-egy szakaszán Zala megyében - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság csütörtökön.

A 74-es főúton Barnakpuszta és a baki tető között több kilométeres kocsisor alakult ki, ezen a szakaszon egyik irányban sem lehet közlekedni. A 86-os főúton Zalalövő térségében, a nagyfernekági szerpentinen elakadt egy kamion, emiatt szintén mindkét irányban áll a forgalom - közölte Csizmazia Péter sajtóreferens.

Hozzátette: késő délutánig személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt Zala megyében. Az utak járhatóak, bár nagy részükön a megszokottnál sokkal lassabban haladhatnak a járművek.

A sajtóreferens a havazás kapcsán arról is tájékoztatást adott, hogy a tapasztalatok alapján Zala megyében melyik az az öt útszakasz, amelyik ilyenkor általában a legkevésbé járható.

Célszerű havazásban elkerülni a 74-es főúton a baki tető és Barnakpuszta közötti szakaszt, a 75-ös főúton a baki tető és Pölöske közötti utat, a 86-os főúton a Zalalövő és Kozmadombja közötti szakaszt, a 76-os főúton a Nagykapornak és Kisbucsa közötti részt, továbbá a 76-os főútról Zalacsány után, az alsó-mándi kereszteződésnél Keszthely felé leágazó 7351-es út Felsőpáhokig tartó szakaszát.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában óvatos emelkedéssel indult a nap,  Amerikában pedig mínuszos nyitásra van kilátás. A magyar piacon jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×