Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Járják az országot a kampányban a kormányfő-jelöltek

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Bajnai Gordon miniszterelnök, Mesterházy Attila szocialista kormányfő-jelölt és Orbán Viktor, a Fidesz elnöke is járja az országot a kampány idején - tudta meg az MTI.

Bajnai Gordon az elmúlt négy évben - fejlesztési kormánybiztosként, önkormányzati és fejlesztési, valamint gazdasági miniszterként majd kormányfőként - átlagosan havonta három-öt, a fejlesztésekhez köthető vidéki eseményen vett részt.

Az MTI úgy tudja a következő időszakban még több ilyen jellegű programja lesz a miniszterelnöknek, mert fontosnak tartja minél szélesebb körben személyesen is kommunikálni az uniós fejlesztések adta lehetőségeket és azok eredményeit. Számos vidéki fejlesztést tekint majd meg, illetve a kormány tevékenységével, intézkedéseivel kapcsolatos egyéb nyilvános eseményeken is részt vesz.

Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője Orbán Viktor vidéki útjaival kapcsolatban elmondta: a Fidesz elnökének nagyon sok meghívása van vidéki helyszínekre, és folyamatosan érkeznek továbbiak különböző szakmai és civil szervezetektől, Fidesz-csoportoktól, egyesületektől.

A pártelnök a meghívások egy részének az elkövetkező időszakban - már március 15-e, a hivatalos Fidesz-kampánynyitó előtt is - igyekszik eleget tenni.

Az MTI információi szerint Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje is járja majd az országot a következő hónapokban.

A hivatalos kampánynyitóig elsősorban az egyéni jelöltekhez köthető különböző rendezvényeken vesz részt, február 20. után pedig a szocialisták által kiemelten kezelt választókörzetekbe látogat majd el.