eur:
392.51
usd:
366.02
bux:
66653.29
2024. április 25. csütörtök Márk

Wermer: Programadó beszédet tartott Orbán

Wermer András marketingstratéga szerint inkább programalkotó, mint évértékelő beszédet mondott Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a Millenárison. A szakértő hangsúlyozta: a Fidesz elnöke azokat a dolgokat hangsúlyozta beszédében, amelyekért egy nemzetnek közösen tenni és élni érdemes.

Nem igazán évértékelő, hanem programadó, kampányindító beszédet mondott Orbán Viktor pénteken - vélekedett az InfoRádió Aréna című műsorában Wermer András marketingstratéga. A szakértő szerint tudni lehetett, hogy a beszéd az értékekről fog szólni, de 2009 nem az értékek éve volt.

Régóta várt dolog volt, hogy Orbán Viktor vázolja fel, milyen lesz az életünk, ha a Fidesz kerül kormányra. Ebben az értelemben pozitív volt a beszéd - fejtette ki Wermer András.

A vízió elég konkrét, amit a Fidesz elnöke kifejtett, felsorolva a legfontosabb területeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogyan élhetünk jobb és méltóbb életet - emelte ki. A marketingstratéga szerint pontos meghatározások hangzottak el, különösen a rend és szabadság, valamint az otthon kérdésében, emellett fontos üzenet volt a magánszféra biztosítása is. Hozzátette: ezek evidenciának hangzanak, de nem azok, hiszen például az otthonteremtési támogatást is megszüntették.

Az egyik hívószó a változás volt, amelyet már két éve is használt évértékelőjében Orbán Viktor, és most érett meg a helyzet arra, hogy ez a változás lehetségessé váljon - mondta Wermer András.

A szakértő kiemelte, a Fidesz elnöke azokat a dolgokat hangsúlyozta még beszédében, amelyekért egy nemzetnek közösen tenni és élni érdemes. Ahogy Orbán Viktor mondta, a nemzeti ügyek kormányát akarja vezetni.

A remélt élethelyzetet körvonalazta Orbán Viktor, és lehet, hogy azt nem mondta el tételesen, hogyan jut el oda, de azt világosan megmondta, hova akar eljutni - hangsúlyozta a marketingstratéga. Wermer András szerint azt hangsúlyozta a Fidesz-elnök, hogy kormányfőként készen áll megcsinálni, amit szeretne.

Hanganyag: Ignáth Márk

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 13:18
×
×
×
×