eur:
395.81
usd:
372.69
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Mesterházy Orbán évértékelőjéről: sok beszéd, kevés tartalom

Mesterházy Attila szerint Orbán Viktor Fidesz-elnök országértékelőjét a sok beszéd, kevés tartalom jellemezte. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje, frakcióvezető pénteken Budapesten sajtótájékoztatón közölte: az évértékelő olyan volt, mintha Orbán Viktor is attól félne, hogy lehúzzák a Fidesz listájáról, ha túl sok konkrétumot árul el pártja programjáról.

Mesterházy Attila véleménye szerint a Fidesz elnöke ma sem "töltötte ki azt a biankó csekket", amire felhatalmazást kér a választóktól, így valójában azt kéri, hogy bekötött szemmel kövessék az emberek az ismeretlenbe.

Emlékeztetett arra, hogy volt már egy olyan politikus a történelemben, aki azt mondta: programom egyszerű, kormányozni szeretném az országot.

Orbán Viktor pénteki országértékelőjében arról beszélt, hogy készen áll a nemzeti ügyek kormányának vezetésére, amelynek alapját a munka, az otthon, a család, az egészség és a rend értéke jelenti. A legfontosabb nemzeti ügynek a gazdaság talpra állítását nevezte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 05:00
×
×
×
×