eur:
393.76
usd:
368.3
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Lendvai Ildikó nem nyuszi kampányt szeretne

A méltányossági nyugdíjkorrekció és a szolidaritás alapú nyugdíj megtartását egyaránt fontosnak tartja az MSZP - mondta az InfoRádióban az MSZP elnöke. Lendvai Ildikó elmondta: pártja vitatkozós kampányt akar, amelyben összemérhetők a programok.

Vitatkozós, nem nyuszi kampányra készül az MSZP - mondta az InfoRádióban a párt elnöke. Lendvai Ildikó nem olyan választási felkészülésre gondol, ahol a politikusok

A nyugdíjkérdést annak ellenére tartja fontosnak az MSZP elnöke, hogy a kérdés egy fideszes politikus egyik nyilatkozata kapcsán gerjesztett vitát a politikai erők között. Lendvai Ildikó hangsúlyozta: a probléma nemcsak a 2,5 millió jelenlegi nyugdíjast érinti, hanem minden leendő nyugdíjast is.

Szavai szerint a jelenlegi nyugdíjrendszer néhány évtizedig fenntartható, ezért nincs szükség gyors, hirtelen, végiggondolatlan változásokra. Mint mondta, pártja hosszú távon is szolidaritás alapú ellátórendszer fenntartását szeretne.

Programjuk között említette még az út a munkához program kiterjesztését. Mint mondta, terveik szerint nemcsak az önkormányzatok, hanem az állam vagy a vállalkozások is alkalmazhatnának közmunkaprogramban részvevőket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×