eur:
394.36
usd:
370.36
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Holnapra elállhat az erős havazás

Csütörtökön és pénteken átmenetileg mérséklődik a hideg, éjszaka és nappal is enyhébb időre lehet számítani - mondta az InfoRádiónak az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa. Vadász Vilmos hozzátette: a délutáni órákra várhatóan mérséklődik a havazás intenzitása.

Melegfront alakítja a csütörtöki időjárást, emiatt hullik az országban többfelé változó intenzitással a hó - mondta az InfoRádiónak Vadász Vilmos meteorológus, aki szerint a friss hóréteg legfeljebb négy centiméter vastag lehet. Az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa hozzátette: a legtöbb csapadék északon, a legkevesebb délen várható.

Pénteken elvékonyodik, helyenként felszakadozik a felhőzet, és bár sok napsütésre nem lehet számítani, átmenetileg mérséklődik a hideg. Hajnalban mínusz 6-11 Celsius-fok körül alakul majd a hőmérséklet, és napközben az ország egyes részein, leginkább az alföldi területeken valamivel fagypont fölé is emelkedhet.

A meteorológus arra számít, hogy a késő délutáni órákra gyengül vagy eláll a havazás, éjszaka pedig már csak néhány helyen várható csapadék.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×