eur:
394.9
usd:
371.61
bux:
66337.46
2024. április 16. kedd Csongor

Éjszakára kijavítják az OTPdirekt rendszerét

Ma éjszakára ígéri az OTP, hogy kijavítja a technikai hibát, ami miatt hétfő óta hibásan működik az OTPdirekt rendszere. Juhász Róbert, a bank szolgáltatásfejlesztési és internetkoordinációs főosztály igazgatója az InfoRádiónak elmondta: a netes autópályamatrica-vásárlás és mobiltelefon feltöltés nem működik, a többi szolgáltatás a hiba kijavításáig is elérhető.

Az olvasók jelzése szerint nem működik az OTPdirekt rendszere, bizonyos funkciók nem elérhetőek.

A legnagyobb magyar netbank rendszere a következő tájékoztatást adja: "Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt az OTPdirekt internetes szolgáltatás bankkártyás funkciói bizonyos esetekben nem elérhetőek. A hiba elhárítására várhatóan csütörtökön kerül sor, addig javasoljuk, hogy szükséges esetben vegye igénybe a telefonos ügyintézői szolgáltatást, amennyiben rendelkezik arra vonatkozó szerződéssel. Megértését köszönjük."

Az OTPdirekt rendszerében legutóbb tavaly november 2-án keletkezett hiba, amikor az értékpapír-rendszer átmeneti hibája miatt a nap folyamán az ügyfelek részlegesen vehették igénybe az OTP Bank ezen szolgáltatásait. Akkor a hiba abban valósult meg, hogy a felhasználók egyenlege nulla forintot mutatott, még akkor is, ha valójában volt pénz az értékpapír-számlán.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Pusztító háborúval fenyeget Kína, de van egy dolog, ami mindent megváltoztathat

Pusztító háborúval fenyeget Kína, de van egy dolog, ami mindent megváltoztathat

Az elmúlt években többször is felmerült már, hogy Tajvant egy elsöprő kínai invázió fenyegeti, ennek pedig már a lehetséges időpontjai is felmerültek. Számos írás foglalkozott azzal, hogy katonai szempontból milyen lehetőségek vannak, azonban sokkal kevesebb vette górcső alá, hogy a társadalomra milyen hatást gyakorolna egy esetleges háború. A The Diplomat elemzése most az ukrajnai háborút példának véve elemezte a lehetséges forgatókönyveket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×