eur:
393.48
usd:
364.45
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Bizalmatlansági indítvány az MDF fővárosi elnöksége ellen

Bizalmatlansági indítványt nyújtott be az MDF több budapesti választmányi tagja a párt fővárosi elnöksége ellen. Lévai Zoltán, a párt budapesti vezetője megerősítette a hírt, de egyúttal azt mondta: nincs semmi alapja a kezdeményezésnek.

Az aláírók - köztük több kerületi vezető - úgy véli: az MDF és az SZDSZ közötti fővárosi választási együttműködés jóváhagyásakor az elnökség nem a párt érdekeit képviselte. Lévai Zoltán ezzel összefüggésben azt mondta: a kérdésről egyhangúlag döntött január 20-án a budapesti választmány.

Azon az ülésen a 26 tagból 14-en voltak jelen, ők szavazták meg a választási együttműködést az SZDSZ-szel. Az MDF fővárosi elnöke úgy fogalmazott: a bizalmatlansági indítvány - amelyet szerinte testületi ülésen kellett volna előterjeszteni - nem több, mint a véleményükkel kisebbségben maradók szokásos nyafogása.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×