eur:
393.1
usd:
367.19
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Este sem született megállapodás a BKV menedzsmentje és a sztájkbizottság között

Nem született megállapodás az esti tárgyalási fordulón sem a BKV menedzsmentje és a sztrájkoló szakszervezetek között. Az egyeztetést nem sokkal este fél 10 előtt berekesztették, a tárgyalást holnap délután 5 órától folytatják - közölték a felek.

Délután a BKV újabb ajánlatot tett az érdekképviseleteknek. Székelyné Pásztor Erzsébet, a cég kommunikációs igazgatója az InfoRádióban azt mondta: minden eddiginél kedvezőbb a javaslatuk, de a részletek nem nyilvánosak. Hangsúlyozta: ha a sztrájkoló érdekképviseletek elfogadják a dokumentumot, akkor terjeszthetik azt új ajánlatként az összes szakszervezet elé. Földényi György, a sztrájkbizottság elnöke délután jelezte, hogy tanulmányozták az új ajánlatot és folytatják a tárgyalást.

A munkabeszüntetés az elmúlt napokhoz hasonlóan ma is fennakadásokat okozott a tömegközlekedésben.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×