eur:
393.35
usd:
368.06
bux:
65963.59
2024. április 24. szerda György

A Volánbusz elfogadja a BKV-bérleteket

A Volánbusz Zrt. járatai a MÁV- és a BKV-sztrájk ideje alatt menetrend szerint, folyamatosan közlekednek. Járműveik a budapesti közös szakaszon rendszeresített minden BKV-megállóban megállnak.

A cég közleménye szerint 2010. január 14-én 04:00 órától 14:00 óráig a VDSZSZ sztrájkja miatt a Volánbusz autóbuszjáratain igazolványuk felmutatása mellett, díjfizetés nélkül utazhatnak azok, akik

- érvényes MÁV bérlettel, az érvényességi viszonylattal párhuzamos autóbusz járatokon (havi, félhavi, tanuló, 30 napos bérletek),
- MÁV-Start Zrt. által kibocsátott Start Klub és Start Klub prémium kártyával,
- a MÁV tényleges és családtagi Arcképes igazolvánnyal (2009. évi érvényesítésű személyzeti igazolványokat jelenti),
- Budapest-bérlethez váltott kiegészítő bérlettel a földrajzi érvényességi területén belül érvényes utazási igazolvánnyal rendelkeznek.

Továbbra is érvényes, hogy a Volánbusz elővárosi autóbuszain a BKV-sztrájk ideje alatt elfogadják a BKV-agglomerációs bérleteket.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×