eur:
394.75
usd:
370.43
bux:
65337.27
2024. április 19. péntek Emma

Tíz autó csúszott egymásba az M7-esen

Az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető szakaszán, a kőröshegyi völgyhíd után egy könnyű és egy súlyos, Balatonlelle közelében könnyű sérüléssel járó baleset történt a jeges úton - tájékoztatta Bíró Gábor, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

Péntek hajnalban veszélyes jegesedés alakult ki az M7-es autópálya 115 és 135 kilométerszelvény közötti szakaszán, a Nagykanizsa felé haladó oldalon tíz autó csúszott össze, ezért ezen az oldalon a forgalmat a 7. számú főútra terelik.

Az autópálya mindkét oldala jeges, ezért az autósoknak a rendőrség azt ajánlja, hogy kerüljék el a bal pálya ezen szakaszát is, vagyis Balatonboglár és Siófok között ne hajtsanak fel az M7-esre, illetve hajtsanak le róla. A közútkezelő megkezdte az útszakasz sózását.

Koncz András, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az autók egybecsúszása az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető szakaszának 124-es kilométerszelvényénél történt, a balatonszárszói csomópont előtt. A balesetben hárman könnyebben megsérültek, őket a mentők a siófoki kórházba szállították.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×