eur:
393.47
usd:
366.89
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Navracsics Tibor szerint várhatóan április 11-én lesz a választás

A Fidesz parlamenti frakciójának vezetője szerint az ellenzéki párt támogatja a köztársasági elnöknek azt a szándékát, hogy a legkorábbi dátumra írja ki a parlamenti választásokat. Navracsics Tibor azt mondta: ez az időpont várhatóan 2010. április 11-e lesz.

Az őszi politikai szezont értékelve a Távirati Irodának adott interjúban Navracsics Tibor azt mondta: a kormány az elmúlt félévben csak a Nemzetközi Valutaalappal és az Európai Unióval kötött hitelszerződésekben vállalt kötelezettségeket teljesítette, de semmit nem tett azért, hogy megalapozza az ország jövőjét. Hangsúlyozta: egy új kormánynak új jövőképet kell felvázolnia a ma gyenge ország számára. Hozzátette: a Fidesz területi, illetve országos listája várhatóan februárban, márciusban lesz végleges.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×