eur:
393.73
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Ma kiderül egy kiadványból, "hogyan veri át a Gyurcsány-Bajnai-kormány az embereket"

Ma ismét tárgyalóasztalhoz ülnek a Fidesz képviselői azokkal a közgazdászokkal, akik november végén nyílt levélben szólították fel a parlamenti képviselőket, hogy ne szavazzák meg a 2010-es költségvetést. A megbeszélés után bemutatják azt a kiadványt, amelynek összeállítására Orbán Viktor Fidesz-elnök kérte a közgazdászokat, hogy kiderüljön: hogyan veri át a Gyurcsány-Bajnai-kormány az embereket, a külföldi befektetőket, a nemzetközi szervezeteket.

Orbán Viktor - vezető fideszes politikusok társaságában - december 4-én konzultált a jövő évi büdzsét bíráló közgazdászokkal. Az akkori találkozó után Járai Zsigmond volt jegybankelnök a közgazdászok szóvivőjeként azt mondta: a jövő évi költségvetés tragikus és a következő kormánynak komoly nehézségekkel kell majd szembenéznie. A Fidesz elnöke pedig úgy vélte, hogy az elfogadott büdzsé egy fiktív költségvetés. A jövő évi büdzsét november 30-án 201 igen és 179 nem szavazat mellett, tartózkodás nélkül fogadta el a parlament.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×