eur:
393.15
usd:
366.96
bux:
66537.27
2024. április 25. csütörtök Márk

Fennakadás nincs a közlekedésben a hóhelyzet miatt, de sok a baleset

Enyhült a havazás az országban, de sok helyen még havasak az utak, és balesetek is nehezítik a közlekedést.

A Dunántúl nagy részén már megszűnt a havazás, de Mosonmagyaróvár, Fertőszentmiklós és Ajka közelében, valamint Tolna és Baranya megyében szállingózik a hó - mondta az InfoRádiónak az Útinform munkatársa.

Herbsz Rita hozzátette: Változó intenzitással havazik a középső országrészben, az északi megyékben, valamint az Alföldön és a Tiszántúlon.

Elmondta: a főutak vizesek, latyakosak, helyenként hókásásak, a mellékutak havasak, letaposott hótól síkosak, de járhatatlan útszakaszról nem érkezett bejelentés. Fennakadás nincs a közlekedésben a hó miatt, viszont rengeteg a baleset.

Az M0-s autóúton a 12-es kilométernél, az M5-ös autópálya felé egy kamion személygépkocsival ütközött össze. Itt csak egy sávon lehet haladni.  Az M3-as autópályán az 58-as kilométernél egy kamion megcsúszott, csak egy sávon lehet haladni Nyíregyháza felé. A 63-as főút 71-es kilométerénél pedig Sárkeresztúr és Aba között egy személygépkocsi az út menti csatornába csúszott. A műszaki mentés idejére egy sávon engedik a forgalmat.

A lehullott hó mennyisége a Dunántúlon 4-5 centiméter, de Zalaegerszeg környékén 10 centiméter körüli hó esett. A középső megyékben és a Duna-Tisza közén átlagosan 3-4 centi között változik a hó vastagsága.

Hanganyag: Ignáth Márk

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×