Komássy: Ugrasztották Kósa Lajost, hogy játssza el a pitbull szerepét

Infostart
2009. november 18. 15:23
A 2001-ben egy debreceni kemping rendezett európai baloldali ifjúsági tábor költsége rendezve lett, Kósa Lajos hazudik, amikor az ellenkezőjét állítja - mondta az InfoRádiónak Komássy Ákos, Józsefváros szocialista polgármesterjelöltje. A politikus a szabad demokraták és a Fidesz együttműködéséről szólva kijelentette: elfáradt a VIII. kerületi SZDSZ, ezért fordult a Fideszhez és Kósa Lajoshoz.

Kocsis Máté ugrasztotta Kósa Lajost, hogy játssza el a pitbull szerepét a józsefvárosi polgármester-választás finisében - reagált a Fidesz alelnökének keddi nyilatkozatára Komássy Ákos, Józsefváros szocialista polgármester-jelöltje.

Az MSZP-s politikus szerint Kósa Lajos hazudik, amikor azt állítja, hogy a Fiatal Baloldal egykori elnöke nem fizette ki az egyik debreceni kft.-nek egy kemping bérleti díját, illetve a 2001 júliusában ott rendezett európai baloldali ifjúsági tábor alatt okozott kárt. Komássy Ákos közölte: a rendezvény idején nem ő volt a Fiatal Baloldal elnöke, ezt a posztot 2005 és 2006 között töltötte be. A tábor költsége ki lett fizetve, és bár volt egy vitatott kár, azt nem tudja, mi lett a sorsa - tette hozzá.

Elfáradt a VIII. kerületi SZDSZ, ezért fordult a Fideszhez és Kósa Lajoshoz - mondta az MSZP-s polgármester-jelölt, aki hozzátette: már hozzászokott, hogy lejárató kampány zajlik ellene.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást