Le kell venni a rózsaszín szemüveget - lapszemle

Infostart
2009. november 14. 09:01
A válságból való kilábalás megkezdődött, a rózsaszín szemüveget azonban villámgyorsan le kell venni - ezt üzeni a harmadik negyedévről közreadott bruttó hazai termék adat, amely 7,2 százalékkal rosszabb az egy évvel ezelőttinél, írja a Népszabadság.

A magyar GDP még mindig csökkent az előző negyedévhez képet, holott Európa legtöbb országában már megkezdődött a növekedés. A visszaesés így már hatodik negyedéve, azaz 2008 tavasza óta folyamatosan tart, noha üteme egyre kisebb.

Jól működő kis postákat is vállalkozásba ad a Magyar Posta zrt. a kiváló állapotú több tíz millió forintos ingatlanokhoz pedig fél áron is hozzá lehet jutni - értesült a Magyar Nemzet. A Magyar Posta egyébként 2007 őszén indította el a Posta partner programot, amely alapján önkormányzatoknak, vállalkozásoknak adják át a ráfizetéses kisposták működtetését. A lap megkeresésére a cégnél közölték: csak veszteséges kisposták működtetését ajánlják fel a közbeszerzési eljáráson. A cikkben említett bánki és rimóci postahivatal pedig ilyen.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást