eur:
394
usd:
368.9
bux:
65717.55
2024. április 23. kedd Béla

Marad a kései vénasszonyok nyara

Enyhül az idő hétvégén, kisebb eső csak az ország északi, északkeleti részén várható - mondta az InfoRádió által megkérdezett meteorológus hozzátéve, hogy az enyhülés a jövő héten is folytatódik.

A következő napokban meleg levegő áramlik Magyarország fölé, ám lesznek kisebb visszaesések a hőmérsékletben - mondta az InfoRádiónak nyilatkozó meteorológus, aki hozzátette: nagy változásra nem kell számítani, csak vasárnap lesz egy-két fokkal hidegebb.

Török László elmondta: enyhe időre számíthatunk a hétvégén és az azt követő napokban, jelentős lehűlés nem lesz, csak időnkénti felhősödés.

Komolyabb csapadék a hétvégén nem várható, legfeljebb az ország északi-északkeleti részén lehet kisebb zápor.

Szombat éjszaka még néhány helyen fagypont alá süllyed a hőmérséklet, a délutáni órákra azonban 9 és 16 fokra lehet számítani. Vasárnap éjszaka már nem lesz fagy, délután pedig 9 és 14 Celsius-fok között várható a hőmérséklet.

A meteorológus szerint jövő hét közepéig marad az enyhe idő. Szerdán egy hidegfront éri el az országot, amelynek hatására több lesz a felhő, és esőre is számítani kell.

Hanganyag: Gál Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×