eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Elsodorta a vonat, karcolással megúszta egy baranyai férfi

Karcolással megúszta egy férfi, amikor egy vonat sodorta el Szigetvár és Dencsháza között.

Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t hétfőn arról tájékoztatta: a harminchat éves férfi a sínpár között gyalogolt vasárnap este, amikor szemből egy személyvonat érkezett. Az utolsó pillanatban lépett ki előle, de így is annyira közel volt, hogy beütötte a kezét. Az útszakaszon két órán keresztül nem jártak a vonatok, a rendőrség vizsgálatot indított a körülmények tisztázására.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×