Indul a fűtési szezon

Infostart
2009. október 13. 12:50
Folyamatosan kapcsolják be a fűtést a fővárosi lakásokban a Főtáv munkatársai - mondta az InfoRádiónak a vállalat szóvivője. Balogh Róbert hozzátette, sokszor nehezíti a munkát, hogy bizonyos épületekben a rendszer nincs felkészítve a fűtési szezonra.

Vasárnap 3 ezer lakásban kapcsolták be a fűtést a Főtáv munkatársai, így már 24 ezer háztartásban melegek a radiátorok - közölte az InfoRádióval a társaság szóvivője.

Balogh Róbert kiemelte: a napokban összesen 240 ezer fogyasztó fűtésének a bekapcsolására tesznek kísérletet, de ennek feltétele az is, hogy a rendszerük készen álljon a fűtésre. A közös képviselőnek kell mindent megtennie annak érdekében, hogy a rendszer megfelelő állapotban legyen, ám sokszor csak a kiszálláskor derül ki a cég munkatársai számára, hogy az épület fűtési rendszerében nincs víz, vagy a radiátorok nincsenek felszerelve - tette hozzá.

Aki jelenleg még nem fázik, az a lakásban felszerelt egyéni szabályozóval tudja elzárni a fűtést, ha korszerűsített fűtési rendszere van - mondta a szóvivő.

Hanganyag: Szépvölgyi István


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást