Házastársi csetepaté miatt fordult vissza a Malév-gép

Infostart
2009. szeptember 25. 16:02
Egy veszekedő cseh pár miatt kellett megszakítania útját egy Ciprusra tartó Malév-járatnak - tájékoztatta az InfoRádiót a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság szóvivője. Horváth Katalin Fanni hozzátette: a gép pilótája úgy ítélte meg, hogy a családi csetepaté veszélyezteti a repülést.

Kénytelen volt visszafordulni állóhelyére a Malév Ciprusra tartó járata, mert a fedélzeten egy cseh házaspár veszekedett - ismertette a még hétfőn történt esetet a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság szóvivője. Horváth Katalin Fanni hangsúlyozta: a kapitány úgy ítélte meg, a csetepaté veszélyezteti a repülés biztonságát.

A cseh házaspár elfajuló vitáját személyes problémák okozták, de viselkedésük a többi utast és a légiutas-kísérőket is megbotránkoztatta - közölte a szóvivő.

A cseh újságírókat leszállították a gépről, a ferihegyi rendőrök kihallgatták őket, és garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult ellenük - emelte ki Horváth Katalin Fanni, aki szerint ritkán fordul elő, hogy egy vita miatt kell visszafordulnia a gépnek.

Hanganyag: Szépvölgyi István


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást