Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Szülők verekedtek az iskola előtt Orosházán

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Szülők verekedtek össze csütörtökön Orosházán, a Hunyadi János Közoktatási Intézményhez tartozó egyik gyógypedagógiai iskola előtt - közölte a rendőrség.

A helyszínre érkezett rendőrök azt állapították meg, hogy az iskola egyik tanulójának szülei - egy korábbi sérelemre hivatkozva - szóváltásba keveredtek egy másik diák édesapjával. A vita hevében az apát két alkalommal is megütötték, aki az orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A járőrök - mire kiérkeztek - már csak a hangos kiabálást tapasztalták, amelyet a felek, felszólításra abba is hagytak. A rendőri intézkedést követően a bántalmazó apa ellen rendzavarás, míg felesége ellen garázdaság szabálysértése miatt feljelentés készült. A verekedési ügyben az eljárás lefolytatására a helyi városi bíróság rendelkezik hatáskörrel - tájékozatott Pengő Erzsébet, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyletese.

A Békés megyében megjelenő internetes hírportál, a BEOL értesülései szerint a megvert apa gyermekével hetek óta kötözködött a támadó házaspár gyermeke.

A szülő szerint a negyedikes gyermeke ezért többször a tanító mellé menekült a bántalmazás elől. A tanító próbálta a szülők között tisztázni a helyzetet, ám ők csütörtökön mégis összeverekedtek egymással az iskola előtt.