Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Michael Jackson nem is akart megöregedni

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Nem akart megöregedni Michael Jackson, erről beszélt egykori barátjának. Shmuley Boteach felvételt is készített a beszélgetésekről, amelyeket hamarosan lead az NBC amerikai tévécsatorna.

Nyilvánosságra hozza Michael Jacksonnal folytatott beszélgetéseit Shmuley Boteach rabbi, az énekes egykori jó barátja. Az 1999 és 2001 között készült párbeszédeket a popkirály engedélyével rögzítették, és a rabbi új könyvében is olvashatók.

Az egyik beszélgetésben a sztár arról beszélt, hogy visszavonultan igyekszik élni. "Szeretnék egyszer valahogy eltűnni, hogy az emberek ne lássanak többé, és csak a saját dolgomat végezni a gyerekekért; de nem a nyilvánosság előtt. Nagyon fontos, hogy eltűnjek - magyarázta. - Ha nem lennének a gyerekek, a halált választanám. És ezt szívemből mondom."

Michael Jackson arról is beszélt, miért vannak a házában próbababák. "Szükségem volt valakire. Talán ezért szereztem be a babákat. Úgy éreztem, hogy emberekre van szükségem, de nem volt senkim, mert túl félénk voltam, hogy valódi emberekkel legyek" - mondta.

Az énekes az öregedésről is beszélgetett a rabbival, és úgy fogalmazott: "...amikor a test állapota leromlik és elkezdesz ráncosodni, az nagyon rossz". A rabbi rákérdezett, meg akar-e halni, mielőtt ez megtörténne, mire Jackson úgy válaszolt: "Nem akarok megöregedni."

Shmuley Boteach a felvételekről az amerikai NBC-nek nyilatkozott, a vele készült beszélgetést pénteken és a jövő kedden sugározza a csatorna.