eur:
394.66
usd:
365.37
bux:
0
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Egykori laktanyákat is kínál eladásra az állami vagyonkezelő

Volt laktanyákat, üdülőt, kollégiumot és lakóházat hirdetett meg eladásra a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Az ajánlattételi határidő október 20-a. A pályázati biztosíték alapján minden bizonnyal a legértékesebb a dunaújvárosi laktanya-együttes, amelynek ajánlati biztosítéka 100 millió forint.

Ugyancsak nagy értékű az egykori sárbogárdi laktanya, a volt szegedi kollégium és egy valaha szállóként működő gödöllői ingatlan. Ezen kívül Egerben egy volt laktanyát, Celldömölkön egy régen üdülőnek használt épületet, Tatán pedig lakóházat kínál eladásra az állami vagyonkezelő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Mi mozgatja ma a tőzsdéket?

Mi mozgatja ma a tőzsdéket?

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában vegyes, Amerikában pedig mínuszos nyitásra van kilátás. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma a magyar bérstatisztikákat is megismerjük a KSH jóvoltából, illetve demográfiai statisztikákat is közzétesz a hivatal. A szálláshelyek forgalmát is ismerteti a szervezet. Érkeznek az amerikai folyamatban levő lakáseladások, de ennél fontosabb, hogy az USA-ban az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 07:57
×
×
×
×