eur:
393.51
usd:
367.52
bux:
66014.41
2024. április 23. kedd Béla

Jövő hét végéig tart a vénasszonyok nyara

A jövő hét első feléig marad az enyhe idő, csütörtökön vagy pénteken azonban egy hidegfront hűti le a levegőt - mondta az InfoRádió által megkérdezett meteorológus, aki hozzátette: csapadékra sem kell számítani a jövő hét végéig.

Szép őszi idő lesz a hétvégén: az ország nagy részén nem várható csapadék, sok lesz a napsütés, legfeljebb csak időnként növekszik meg a gomolyfelhőzet - mondta az InfoRádió által megkérdezett meteorológus, aki hozzátette: igazi kiránduló idő lesz, a legmagasabb napközbeni hőmérséklet meghaladja a sokéves átlagot.

A csúcshőmérséklet általában 22-27 fok körül alakul majd szombaton és vasárnap, de a jövő hét első felében sem lesz hűvösebb.

Gaál Áron szerint csütörtökig marad az indián nyár, sok napsütéssel, 23-27 Celsius-fokos csúcshőmérsékletekkel. Legfeljebb pára, ködfoltok fordulhatnak elő az éjszakai és hajnali órákban.

Csütörtökön, illetve pénteken érkezik egy hidegfront, aminek hatására több lesz a felhő, és csapadékra is kell számítani, de hogy mekkora változást okoz ez az időjárásban, még nem lehet pontosan megmondani.

A meteorológus szerint lényegesen nem fog változni az időjárás a hidegfront után, és még nem látszik, hogy beköszöntene a csapadékos, hűvös őszi idő.

Hanganyag: Gál Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×