Mától hatalmas dugó várható az M2-esen

Infostart
2009. szeptember 17. 06:01
Csütörtök reggeltől hatalmas torlódások várhatóak az M2-es autóúton, mivel nagyszabású burkolat-felújítási munkálatok kezdődnek - közölte az Állami Autópálya Kezelő Zrt. szóvivője.

Nagy dugóra kell számítani az M2-esen csütörtöktől, mert felújítják a kétszer egy sávos autóutat - mondta az InfoRádiónak az Állami Autópálya Kezelő Zrt. szóvivője. Winkler-Virágh András kifejtette: az M2-es könnyen járhatatlanná válik, és ezen keveset tud segíteni, hogy a jelzőlámpás mellett jelzőőrös forgalomirányítást is lesz.

Aki teheti, válassza a 2-es főutat az M2-es helyett, a dunakeszi csomópont és a sződligeti csomópont között érdemes áthajtani erre a szakaszra - emelte ki a szóvivő.

Winkler-Virágh András közölte: az útszakasz januárban került az Állami Autópálya Kezelő Zrt. kezelésébe, és állapota nem méltó az átlagszínvonalhoz, ezért kellett az azonnali felújítást elkezdeni. Az M2-es baleseti statisztikái is rosszak, minden negyedik halálos baleset ezen az útszakaszon történik, ezért bíznak benne, hogy a felújítás után biztonságosabb lesz az útszakasz - tette hozzá.

Az M2-es a teherautók számára fizetős marad, de a felújítás alatt nem kell fizetni - mondta a szóvivő.

A szakaszos felújítás felújítás október 31-re fejeződik be, és a tervek szerint jövőre a 17-es és a 22-es kilométerszelvényen kezdődnek majd munkálatok - közölte Winkler-Virág András.

Hanganyag: Szépvölgyi István


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást